OM FRIHAVEN

Børnehuset Frihaven åbnede 1/5-2013 i den gamle villa på Portnervej 4, hvor den tidligere Gammelsø Børnehave havde til huse. Vi har i gennemsnit 40 børn i Frihaven i alderen 3 - 6 år. Vi er 7 fastansatte medarbejdere, hvor af de 6 er pædagoger (heraf er den ene afdelingsleder) og 1 pædagogmedhjælper. Frihaven er godkendt af Vordingborg Kommune. Det overordnede ansvar har skolebestyrelsen. Der er valgt en forældrebestyrelse bestående af 3 forældre, en medarbejder og afdelingslederen.

Den ældre, hyggelige villa, som vi bor i er kendetegnet ved - med sine små rum og hjemlige atmosfære - at gøre børnenes hverdag rar, overskuelig og rolig. Vi har desuden et spændende værkstedsområde, som indbyder til masser af kreative udfoldelser. Vi har en stor pragtfuld have med masser af beplantning og opdelt i spændende legerum, samt motorikbane og bålplads. Vi har også adgang til - og benytter flittigt - skolens gymnastiksal, musiklokale, sports- og legeplads.

Frihaven er for alle, og dermed ikke forbeholdt børn, der ønsker at gå på Friskolen. Som forældre i Frihaven forpligter man sig til en årlig arbejdsweekend og en årlig forældrerengøring. Herudover forventes blot den naturlige interesse for barnets dagligdag i Børnehuset Frihaven.

Vi har i samarbejde med vores forældrebestyrelse lavet en kostpolitik, der kort fortalt omfatter sunde madpakker og sunde fødselsdage.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - torsdag        kl. 6.30 - 17.00                                   Lukkedage: Fredag efter Kr. Himmelfart

Fredage                       kl. 6.30 - 16.00                                                         Dagene mellem jul og nytår.

Priser m.m. kan findes under ”praktisk”.