top of page

PROFIL

Vort mål er at give børnene de bedste fritidsbetingelser. Fremme deres sociale forståelse og give dem nogle redskaber, så de kan være sammen på en god måde. Ved at lære at respektere hinanden, kommer vi langt i omgangen med andre. Ligeledes arbejdes der med at give børnene øget selvstændighed.
Vi ønsker at børnene oplever SFO´en som et rart og hyggeligt sted at være, hvor de kan komme og være trygge ved, at der er voksne der lytter og støtter op omkring dem.

Det er vigtigt, at børnene udvikler sig til selvstændige mennesker, der er glade og har forståelse for egen og andres behov.

Den tid børnene er hos os, er deres fritid, så der skal være rig mulighed for fri leg, at knytte nye venskaber, samt værne om de venskaber, de har. Vi synes det er vigtigt at vi respekterer, at vi er sammen med børnene i deres fritid, og at de har behov for at lege. Vi holder også af de små og store værksteder vi tilbyder, hvor børnene, frivilligt kan deltage.
Vi voksne har en god portion humor, og det er vigtig at vi viser børnene, at selvom man er voksen behøver man ikke være kedelig. De ansatte har en god relation, der strækker sig udover arbejdstiden, og vi synes det er en god idé, at børnene oplever en personalegruppe, der holder sammen og kan lide at samarbejde.

bottom of page