top of page

PRAKTISK

 

Hver dag er det vigtigt, at jeres børn kommer og siger hej og farvel, så vi ved om de er i SFO, og hvornår de går hjem. Begge afdelinger har krydselister, hvor børnene registreres og hvor eventuelle bustider eller legeaftaler noteres. I Klub2 må børnene selv krydse sig ind, og I Fristedet er det de voksne, der varetager dette.

Det er ligeledes MEGET vigtigt, at vi får besked om ændringer i børnenes hverdag, nye telefonnumre eller hvis børnene har en legeaftale. Vi udleverer ikke børnene til andre end forældrene, hvis vi ikke har fået besked om dette.
Legeaftaler skal laves hjemmefra, da vi ikke udleverer vores telefon så børnene kan organisere legeaftaler.

Hvis jeres barn har faste bustider, selv må give beskeder eller selv bestemme hjemtid m.m kan I aflevere en seddel til os med aftalens omfang.
Al besked vedr. børnenes hjemsendelse skal telefoneres direkte til os og ikke via børnenes mobiler.
Mobiltelefonen er blevet en stor del af børns hverdag. I Klub2 er det ok at have en mobil med sig, men al kommunikation vedr. legeaftaler og afhentning skal stadig foregå via de voksne, og mobilaktivitet skal minimeres.

Det er en god idé at børnene har eftermiddagsmad med, da sulten kan melde sig midt i god leg, spurten i salen og værksteder :-)

bottom of page