MORGENSAMLING

Vi begynder skoledagen med morgensamling. Det er en vigtig del af hverdagen at mødes i et fællesskab omkring sang og de fælles beskeder, indslag, fødselsdagssang m.m. Alle kan ytre sig om stort og småt.

Klasserne med deres lærere skiftes til at stå for samling en uge af gangen. Der synges, gives beskeder, fremvises projekter fra undervisningen, måske har læreren en fortælling eller noget andet på hjerte.

Det kan være alt fra et eventyr til et naturvidenskabelig foredrag om solformørkelse.

Det er vigtigt for os, at morgensamlingen er starten på dagen samt at forældre har mulighed for at deltage.

Morgensamlingen er med til at styrke vores fællesskab, den fordrer respekt, hensyntagen for hinanden samt ansvar over for sig selv, andre og for helheden.