HVAD LAVER VI

I årets løb præsenterer vi børnene for værksteder, som de kan tilmelde sig. Vi laver mange forskellige ting i løbet af året og værkstederne er så populære at vi må lave ventelister. Vi har også værksteder som ikke kræver tilmelding, som man kan hoppe på, hvis børnene har lyst.

Hver anden tirsdag har vi båldag, hvor vi laver noget lækker mad og hygger omkring bålet. Onsdag er det udedag, da vi synes det er en god idé også at tilbringe nogle timer udenfor, hvor vi leger store lege samt bliver udfordret grovmotorisk. Om torsdagen har én af de voksne en stor fællesleg i gymnastiksalen, hvor vi laver fodboldturnering, hockey, Battleball mm.
Vi er også vilde med at have giga Nerf Krig, hvor vi jagter og skyder hinanden rundt på hele skolen.

Vi har gamer-dag om fredagen, hvor børnene må medbringe pc/tablet. Det er ikke tilladt at spille volds-spil, og der er løbende opsyn med, hvilke spil børnene spiller.

Traditioner i løbet af året er vigtige for os. Dvs. vi bl.a. laver juleværksteder, påskeaktiviteter, forbereder fastelavn samt laver gaver til Mors Dag og Fars Dag.

Ved juletid holder vi en kaffe/kagehygge-dag, hvor vi sludrer med børn og forældre, samt nyder ungernes bagværk.
Vi afholder en stor Påskefrokost hvert år, med masser af lækker mad og hyggeligt samvær.
En gang om året pynter vi gymnastiksalen op, lejer DJs med lyd og lys og afholder diskotek for Fristedet og Klub2.

I slutningen af hver måned fejrer vi den måneds fødselarer med is og film-hygge og vi tager i svømmehallen nogle gange i løbet af skoleåret.

I slutningen af skoleåret tager Fristedet afsked med 2. kl, fordi de rykker op i Klub2, i form af en hyggeaften, og når 5.klasse skal til at gå ud af klub2, og derved SFO`en, holder vi overnatning på skolen, hvor vi tager med børnene ud og bowler eller hvad vi nu lige finder på.

I sommerferien deltager vi med stor glæde i børnefestivallen Vilde Vulkaner, hvor børnene fra 1.-5 kan tilmelde sig.